HIP_logo.jpg

JointGEM3rd JointGEM meeting at HIP – Finland

July 15th 2010

Seminar room A315,

Physicum building,

University of Helsinki, Gustaf Hδllstrφminkatu 2 a

Agenda

09:30 – 10:00

Coffee at seminar room

10:00 – 10:05

Welcome and General Information
F. Garcνa – 5 min

10:05 – 10:10

EU founding and future activities at HIP for Large GEM

R. Dan-Olof – 5 min

10:10 – 10:40

JointGEM Project Status Report

J. Zmeskal – 30 min

10:40 – 11:15

Status of KLEO-2 – Inner Tracker

G. Bencivenni – 35 min

11:15 – 11:50

Tracking with GEM Detectors at High Luminosity
J. Annand – 35 min

 

11:50 – 13:00

Lunch

 

 

13:00 – 13:35

 

Update on Large Size GEM Manufacturing
R. de Oliveira – 35 min

13:35 – 14:10

GEM-based Detector Projects at GSI

B. Voss – 35 min

14:10 – 14:45

TPG Status at LNF - Status Report

P. Lener – 35 min

14:45 – 15:15

Quality Control of GEM-Foils with Optical Scanning System

M. Kalliokoski  – 30 min

15:15 –   15:25

Coffee break

15:25 –   17:00

FP7 - Hadron Physics 3 – Internal Reserved Call for Proposal

All – 55 min

 

19:00 –

 

Social Dinner at Nokka restaurant